Tusen takk for din støtte!

På vegne av alle 
barna, deres pårørende og helsepersonell som fikk litt ekstra oppmuntring og støtte i julen vil vi si TUSEN TAKK for støtten.  

I 2019 var det et enormt behov for hjelp. Det er godt å kunne gi varme og hjelp til de som virkelig har en tung tid; spesielt i julen.

Barnas Jul ga mange LYSGLIMT!

Hvert år i snart 25 år har Støtteforeningen for Kreftrammede -Superselma gjennomført den årlige innsamlingsaksjonen «Barnas Jul.»

Fra midten av november sniker julestemningen seg på overalt og ønsket om å glede så mange kreftpasienter og pårørende som mulig var stort.

Takket være bidrag fra private givere og bedrifter har vi i julen 2019 kunnet glede flere enn noen gang:

  • Vi har gitt minimum 10.000 kroner til alle barneavdelingene i hele landet
  • Gitt leker, hjelp og julestemning til barn som har det vanskelig i julen fordi mor eller far er alvorlig kreftsyk
  • Gitt opplevelser, leker, gaver til pårørende og søsken
  • Gitt gavepakker og  julekurver til familier som har det ekstra tøft økonomisk

All hjelp vi gir er skreddersydd etter pasientenes og pårørendes behov, ønske og tilstand.

Fra en mor til en kreftsyk tenåring (historien er anonymisert) :

Jeg skal hilse og si TUSEN TAKK for gavene!!!  Hun er overveldet. Har aldri fått noe så fint før! I dag kom den etterlengtede iPaden. Hun har lenge ligget helt utslått av fatigue. I tillegg fikk hun et hendig cover, kinobilletter og annet småtteri; fantastisk!

iPaden har vært i bruk i hele kveld, hun ligger fortsatt «nede» og orker ikke sitte oppe. Orker knapt løfte hodet fra puta.  TUSEN TAKK, dette var virkelig et LYSGLIMT!

Julen er en spesielt tøff og sår tid for mange. Barn med kreft har ofte lang behandlingstid og lavt immunforsvar. Det kan bli lange og tøffe dager både hjemme og på sykehus. Vi ønsker derfor hvert år å gi dem en så fin ramme rundt julehøytiden som mulig.

Alle helseinstitusjonene har sendt oss hyggelige tilbakemeldinger. Her er noen:

Så koselig at dere gir gave til barneavdelingen i Haugesund. For ett flott prosjekt dere har. Vi er kjempe takknemlige og sier tusen takk for støtten. Vi har nettopp pusset opp et ungdomsrom og tenker nye spill både brettspill, dataspill og bøker til barn og ungdommer over 12 år for eksempel vil vi trenge. Men ellers utstyr til barna og nye leker vil også kjøpes inn. Vi må stadig fornye oss her, så dette kommer godt med.

På vegne av alle på avdelingen tusen takk! Og ønsker dere alle en riktig god jul, og lykke til videre med det flotte prosjektet og arbeidet dere gjør.

Tusen takk for hyggelig epost! Lysglimt og glede som dere i Superselma-prosjektet skaper betyr som du vet utrolig mye for pasientene våre og deres familier.

Desember er en måned full av aktivitet her i Barne- og ungdomsklinikken ved Ahus! Med midlene vi mottar kan vi blant annet arrangere julekonsert, lage julepynt og pepperkaker, feire Lucia, ha musikkstund, leie en profesjonell nisse for besøk, dekorere med adventspynt og julepynt i avdelingene, julegaver til barna, osv.

Hvordan kan du bidra gjennom hele året?

BLI GIVER HER FOR BEDRIFT- TA KONTAKT FOR FAKTURA

Valgfritt beløp kan settes inn på konto 9858.05.13255- merket LYSGLIMT

 

TUSEN TAKK