Tusen takk, Ramberg!

B.H Ramberg AS er norgesekspert på transport og logistikk og en totalleverandør til næringslivet. Nå gjør de seg bemerket med å bidra til å skape Lysglimt til kreftsyke barn!

Superselma-prosjektet er takknemlige over å ha Ramberg AS med på laget og all innsatsen de har gjort er virkelig uunnværlig. Slikt engasjement ser vi at smitter over på andre og flere bedrifter blir inspirert til å henge seg på!

Tekst: Marianne S. Kristiansen. Foto: Tommy Kristiansen.

Med om lag 105 ansatte bidrar de stort i prosjektet Pant for Lysglimt. 

Salgs- og Markedssjef i B.H Ramberg AS, Thomas Lindland forteller at han hadde hørte om Superselma-prosjektet via media i en årrekke og dermed blitt inspirert til å støtte en god sak. 

Spesielt godt liker han at Superselma-prosjektet tilpasser hvert eneste Lysglimt utifra pasientens tilstand, ønske og behov. 

 Det å glede et barn som ikke har det så bra er viktig, forteller Lindland. Det at vi ser at vårt bidrag nytter og at det skaper Lysglimt til kreftsyke barn, er givende. Det viser at behovet er stort og at det trengs flere Lysglimt og enda mer støtte til forskning, tilføyer han.

Han forteller videre at de siste seks til syv årene har B.H Ramberg AS gitt støtte til flere prosjekter rettet mot barnekreft. Noe han synes er viktig å støtte. Pant for Lysglimt er et viktig prosjekt for B.H Ramberg AS. De samler inn pant som doneres til Superselma-prosjektet.

Barnas Jul 2022

For første gang før julen 2022 tok de initiativ til en helt ny aksjon for å engasjere kundene sine til å bidra. De vil bidra til Barnas Jul. B.H Ramberg AS oppfordret sine kunder til å bli med på aksjonen. De har lastebiler ute hos kundene sine hver eneste dag, så derfor ønsket de å utnytte denne kapasiteten for å hjelpe. Det var mange av B.H Ramberg AS sine kunder som deltok og det ble satt stor pris på et slik prosjekt. Det kom inn masse pant som allerede har skapt Lysglimt til flere barn på nyåret. Neste år håper de på at enda flere blir med.

Pant for Lysglimt:

B.H Ramberg AS har avdelinger i Stavanger, Bergen og Trondheim. De har Superselma sine fine panteboker i Drammen og Langhus. 

De samkjører alle avdelingene i Norge og frakter innsamlet pant til Drammen der de sendes videre til Infinitum. 

«Vi oppfordrer alle våre kunder til å starte oppsamling av flasker allerede nå. Vi henter inn flaskene høsten 2023»

Thomas Lindland

Ønsker du å bli med på laget?