Tusen takk og bli med!

Tusen takk til alle som har bidratt til å skape Lysglimt til kreftsaken i 2020. Takket være hjelp fra våre givere klarer vi å hjelpe veldig mange og gjennomføre våre prosjekter

Det var et tøft og isolert år for mange, derfor var det ekstra kjærkomment med Lysglimt, oppmuntring og noe å se frem til. Det skapte håp!

Året 2020 ga mange LYSGLIMT!

På vegne av alle kreftpasienter, pårørende og helsepersonell som har fått hjelp i 2020, vil vi takke deg fordi du har bidratt. Vi håper du er med videre i 2021 med å skape LYSGLIMT, KUNNSKAP og HÅP til kreftsaken!  

Året 2020 startet vi med iver og entusiasme helt uvitende om utfordringene som ventet oss. Da mars måned førte til stengte dører og et isolert samfunn, var vi en av de første som kastet oss rundt for å hjelpe. Mange kunne ikke gå ut av huset eller gå til postkassen. Vi skreddersydde raskt hjelp utifra ønsker og behov. Vi satte poser med oppmuntring og aktiviteter til barnefamiler utenfor døren eller sendte det med bud.

Mange fortalte oss at vår hjelp reddet de fra en psykisk knekk. Vi reiste til sykehusene og leverte Lysglimt til alle som lå på isolat. Ingen fikk forlate rommene sine. Kun en foreldre fikk bli med inn. Det var tøft!

Heldigvis fikk vi gjennomført vår årlige drømmetur til Dyreparken; «Kaptein Sabeltann,» vi arrangerte digitalt «Superselmaløpet,» vårt Team Superselma syklet «Tour de Lysglimt» og ekstra mange fikk hjelp av vårt årlige «Barnas Jul.» Takket være våre givere! TUSEN TAKK!

Dette kan du bidra til i 2021:

Vi håper du er med oss videre for å skape LYSGLIMT, KUNNSKAP og HÅP til kreftsaken i 2021! Mange trenger noe å se frem til. Det skaper HÅP. Et Lysglimt i en tøff tid, skaper håp og positiv energi. Det er viktig å ta vare på psykisk helse i en omfattende sykdomsprosess.  

  • Lysglimt : i år har vi ekstra mange søknader om støtte til Lysglimt til kreftpasienter og deres pårørende. Spesielt barnefamilier. All hjelp vi gir er skreddersydd etter pasientenes og pårørendes behov, ønske og tilstand.
  • Miljø: bli med på vår panteordning. De siste tre årene har vi fått inn over 1,5 millioner fra dette prosjektet. Ta vare på miljøet og skap et bevisst forhold til kildesortering. Mange har nå kjøpt Superselma sitt eget returpunkt på arbeidsplassen.
  • Fysisk aktivitet: gjør noe aktivt med Team Superselma. Mange bedrifter deltar i diverse løp, sykkelritt eller andre aktiviteter. De kjøper trøyer fra Team Superselma og har gjerne firmalogo på. Dette skaper samhold og engasjement blant de ansatte.
  • Arrangement: Gi støtte til Kaptein Sabeltann, Barnas Jul, Tour De Lysglimt eller Superselmaløpet.
  • Kompetanse til helsepersonell, Vi mottar mange søknader om støtte til viktige prosjekter på sykehusene. Både praktiske prosjekter og forskningsprosjekter.

Bli vår støttespiller. Sammen kan vi finne på spennende prosjekter og samarbeidsformer.

 

FOR BEDRIFT- TA KONTAKT FOR FAKTURA