Dette er et typisk LYSGLIMT

I år igjen arrangerte vi vinter-drømmetur til Beitostølen for familier som har et barn med kreft.

Vintertur til Beitostølen!

I år igjen arrangerte vi vinter-drømmetur til Beitostølen for familier som har et barn med kreft.

Et lite avbrekk fra sykehus og sykdom kan gjøre underverker og er avgjørende for å gi familiene minner og energi i en vanskelig tid.

De fleste barn som får kreft har behandlingstid på flere år og livet tar brått en ny vending. Det er en krevende situasjon å være oppi dette i så lang tid og vi har stor pågang fra familier som trenger hjelp og et lite avbrekk.

På Beitostølen var helgen fylt med fantastiske opplevelser som hundesledetur, grilling ute, god mat, hotellopphold, ansiktsmaling og overraskelser underveis. Barna som var med har vært isolert lenge på grunn av sykdom og smittefare og fikk endelig litt rom for å leke med andre barn.  Vi hadde også med spesialsykepleier slik at foreldrene skal føle seg trygge. Det var god tid til avkobling og lek. Alt vi gjør på slike turer er tilpasset barna og er kun for vårt følge.

Vi sørger for å skreddersy turen slik at familiene får en uforglemmelig opplevelse. Dette gir gode minner og energi til å kjempe videre.

«Hei, vil bare si at vi er vel hjemme, etter 3 1/2 times kjøring. Vil takke dere igjen, for at vi fikk være med. Vi sitter igjen med følelsen av å være en normal familie, for første gang på et år. Arbeidet dere gjør er veldig viktig! Tusen takk for det!» 

Vil du gi LYSGLIMT til familier som har et barn med kreft?

 

GI EN GAVE SOM PRIVAT GI EN GAVE SOM BEDRIFT

Andre måter å støtte på:

  • SMS: LYSGLIMT 200 til 2377 (eller bytt beløp).
  • Kontonummer: 9858.05.13255
  • VIPPS til 77762 (merk gjerne det du vil gi penger til)