Velkommen til Ikano Bank!

Fysisk aktivitet, miljøbevissthet og samfunnsansvar er tre ting Ikano Bank tydelig viser gjennom sitt engasjement og samarbeid med Superselma-prosjektet.

Alle gode ting er tre!

Vi er stolte og ydmyke over å få samarbeide med Ikano Bank. I 2017 har vi blitt enda bedre kjent!

Fysisk aktivitet, miljøbevissthet og samfunnsansvar er tre ting Ikano Bank tydelig viser gjennom sitt engasjement og samarbeid med Superselma-prosjektet.

Det at en bedrift engasjerer seg i en sak gjennom hele året, gjør noe med de ansattes tilknytning til prosjektet. Det skaper eierskap og større engasjement til saken når aktivitetene fordeles utover året, og ikke bare til jul.

Ikano Banks engasjement i 2017 

I mai deltok spreke ansatte fra Ikano Bank i Holmenkollstafetten. Slike aktiviteter gjør noe med samholdet blant de ansatte, samtidig som de tar helse på alvor. Når de i tillegg løper/trener for en god sak gir det en ekstra dimensjon. Iført løpetrøyer fra Team-Superselma bidro laget fra Ikano Bank til å gi lysglimt til kreftsyke barn.

100.000 til lysglimt

Ikano Bank ønsket også å bidra til LYSGLIMT for kreftsyke barn. Når en bedrift bidrar med et så betydelig beløp gjør det virkelig en forskjell. Vi merker at de ansatte i Ikano Bank virkelig bryr seg og engasjerer seg i prosjektet. De startet med å gi 20.000 kroner til prosjektet i vår og besluttet i høst å støtte med 80.000 kroner til. Dette synes vi er fantastisk. Vi sender en stor og ydmyk takk!

Vi mottar daglig henvendelser fra barn som trenger et lysglimt. Vi ønsker at det skal være en kort og enkel prosess å be oss om hjelp og at innvilgning og utdeling skal skje ganske umiddelbart.  Det er en «service» vi brenner for. Om et barn har en tøff uke, synes vi ikke hun eller han skal måtte vente 4 uker på å få en sårt tiltrengt oppmuntring.

Da vi fortalte Ikano Bank at vi ønsker oss en «pott» øremerket lysglimt, slik at vi fortløpende kan tildele og iverksette med én gang, var de ikke sene om å si JA! Lysglimtene deles fortløpende ut og presenteres på Superselma sin Facebook-side.

Flaskepant gir penger

Å tenke miljøhensyn og en god sak samtidig kan gjøre det enklere for ansatte i en bedrift å bli kvitt tomflasker, samtidig som at man viser samfunnsansvar’. Ikano Bank har satt opp et returpunkt i sine lokaler, som er merket med Superselma-prosjektet. Der kan de ansatte enkelt bli kvitt flaskene sine. Flaskene pantes, og pengene gis til Superselma–prosjektet.

Flasker_2

Les mer om Ikano Bank

Vil din bedrift gjøre som IKANO?:

TA KONTAKT