Vi var utvilsomt det laget som var mest synlig

I Birkebeinerrittet 2016 deltok over 200 syklister for Team Superselma i halvbirken, fredagsbirken og Birkebeinerrittet. De syklet for å gi kreftsyke barn i Norge positive opplevelser og LYSGLIMT i deres tøffe hverdag.

Vi fikk mest oppmerksomhet- Birken 2016

I Birkebeinerrittet 2016 deltok over 200 syklister for Team Superselma i halvbirken, fredagsbirken og Birkebeinerrittet. De syklet for å gi kreftsyke barn i Norge positive opplevelser og LYSGLIMT i deres tøffe hverdag. Team Superselma er et lavterskeltilbud der mosjonister, folk som aldri har syklet/løpt før og godt trente er velkommen.
Fredag kjempet rytterne seg over fjellet i kraftig regn, torden og haglebyger og lørdag måtte de kjempe mot kraftig motvind og kramper mens de la tilbake kilometer på kilometer med sykkeltråkk. Hver og en ga alt de kunne hele veien for å gjøre en solid innsats. For noen andre enn seg selv.

Heiagjeng og samhold

I egen startbås i Rena sto 125 syklister ikledd rosa og lilla med teamets egen melodi spillende på alle høyttalere. Stemningen var magisk, entusiasmen høy, men alvoret var der. De syklet for en alvorlig og god sak. Fra første meter mottok de rosa syklistene heiarop og oppmuntring fra hundrevis av publikum langs veien og over fjellet til Lillehammer.
Denne støtten var helt fantastisk når syklistene kjente at kroppen var sliten og vond. Det hjalp dem å huske på hvorfor de syklet. Sammen syklet de for GLEDE!
Den største heiagjengen var Team Superselma sin egen heiagjeng. Ikledd rosa Superselmaklær sto de på Elgåsen og heiet frem alle de 200 syklistene som syklet. De delte ut oppmuntrende ord, cola og sjokolade for å hjelpe slitne syklister de siste kilometerene til mål.
I målområdet stod jentene på stand og solgte effekter i bøtter og spann. Mange kom for å snakke med oss og ville gjerne vite hvordan man kunne støtte Superselma.
I samarbeid med Hunderfossen Hotel & Resort legger vi opp til en helg hvor våre syklister kan nyte en flott helg med likesinnede. Alt er tilrettelagt. Felles måltider og egne busser som frakter oss til Rena og tilbake til hotellet etter rittet. Samhold og positiv energi er viktig og dette legger vi til rette for at syklistene skal ha. Positive mennesker sprer positivitet. Du merker at du har vært på et arrangement med Team Superselma.

Samlet inn penger og fikk egen sang

Det har ikke skortet på gavebidrag i forbindelse på Birken. Sponsorer, gavebidrag, salg av sykkeltøy og effekter har tilsammen gitt over 600.000 inn til saken. Dette er penger som gir LYSGLIMT til barn med kreft. Etter en tøff helg med sykling over fjellet, reiste flere fra Team Supserselma inn til sykehuset på Lillehammer og leverte gaveposer med lysglimt til barn som var der.