Et kjøpesenter til etterfølgelse!

Gulskogen shoppingcenter er et flott eksempel på hvordan man kan samarbeide med Superserselma-prosjektet.

I flere år har kjøpesenteret på Gulskogen og Superselma-prosjektet hatt et tett samarbeid. Engasjementet er stort og aktivitetene mange.

Gulskogen senter gir LYSGLIMT

Aktiviteter, tomflasker og donasjoner!

I flere år har Gulskogen shoppingcenter og Superselma-prosjektet hatt et tett samarbeid. Senterleder Elisabeth Lohk har syklet Birken med Team Superselma, deltatt i Superselmaløpet og har ivrig bidratt til å støtte Superselma-prosjektet i stor skala.

Under Gulskogendagene innførte senteret Superselma-løpet for barn. Gjennom tomflasker engasjerer de publikum og kunder av kjøpesenteret til å tenke miljø og samtidig støtte opp Superselma-prosjektet. Flere tusen kroner årlig samles inn og skaper mange lysglimt.
  • Årlig arrangerer Gulskogen barneløp hvor barn kan stille opp og løpe for Superselma. I tillegg til dette synliggjør de Superselma på senteret gjennom hele året.
  • De ansatte deltar på Superselmaløpet som bidrar til å skape gode relasjoner på arbeidsplassen og kan redusere sykefravær
  • I tillegg sponser de Superselmaløpet økonomisk og bidrar til mange lysglimt.

Senterleder Elisabeth Lokh uttaler seg om samarbeidet!

Vi på Gulskogen har hatt gleden av å bli kjent med Superselma-Prosjektet gjennom flere år nå- I 2013 valgte vi å støtte dette da vi oppdaget en forening med en god intensjon og ikke minst – vi så at støtten ville glede veldig mange barn i hverdagen.

Etter hvert har samarbeidet utviklet seg og vi har inngått et samarbeid vi er veldig stolte av og som gir oss en god følelse å få være en del av.  I tillegg til dette får Superselma-prosjektet bruke våre podier i perioder til markedsføring og ikke minst gjør vi en del ting gjennom våre sosiale og digitale kanaler.  Vi ser at mange av våre butikker bidrar med flasker og vi ser at våre kunder fyller opp containeren vi har satt ut i senteret – det gleder meg masse, sier Elisabeth.

Som leder for senteret fikk jeg en utfordring av Tommy Kristiansen som er kreativ leder for Superselma-prosjektet – «gjør en forskjell med å være med å sykle Birken» – jeg tok den – og angrer ikke!!

Gir energi!

Det har gitt meg energi og motivasjon til å trene litt ekstra – men det har mest av alt gitt meg en fantastisk opplevelse med å sykle – ha det tøft og vondt, tenke positive tanker, men ikke minst jeg bidra til noe for noen.  Jeg fikk også anledning til å treffe en fantastisk gruppe mennesker som imponerte meg med å sykle ja – men det å få snakke med foreldre som hadde kreftsyke barn eller har hatt kreftsyke barn – hva de går gjennom – hva de må mobilisere og hvor viktig det er at de har støtte rundt seg – da ble de 86 km på sykkelen en glede å sykle og verdt slitet.

I etterkant har det også gitt meg masse motivasjon og energi i mitt arbeide og jeg håper at mitt engasjement kan smitte over på de ansatte og at de også føler at vi på Gulskogen bidrar samt at de ønsker å bidra.

Jeg håper også at jeg kan være med på å inspirere flere næringslivsledere, ansatte og kunder til å gjøre en forskjell i hverdagen. 

Vi jobber hver dag med å gi våre kunder en god handleopplevelse, men å få lov til å være med å gi kreftsyke barn «lysglimt i hverdagen» det gir energi og en god følelse for alle som jobber her på senteret og vi ser frem til fortsettelsen med Superselma-prosjektet.

Ønsker din bedrift å bidra til å til å gjøre en forskjell?

Næringslivet er en svært viktig bidragsyter for oss og vi er avhengig av samarbeid med bedrifter for å kunne gjennomføre våre prosjekter.

Din bedrift kan styrke engasjementet og skape gode verdier for dine kunder, ansatte og framtiden. Derfor ønsker vi å samarbeide med din bedrift.