TAKK FOR AT DU VAR MED I 2023!

Tusen takk til alle som har bidratt til å skape Lysglimt til kreftsaken i 2023. Takket være våre givere, klarte vi å hjelpe flere kreftrammede pasienter og familier enn noen sinne.

Det var et tøft år for mange, derfor var det ekstra kjærkomment med Lysglimt, oppmuntring og noe å se frem til. Det skapte håp!

Tusen takk!

Tekst: Marianne S. Kristiansen. Foto: Marianne S.Kristiansen, Tommy Kristiansen, istockphoto.com

På vegne av alle kreftpasienter, pårørende og helsepersonell som har fått hjelp i 2023, vil vi takke deg fordi du har bidratt. Vi håper du er med videre i 2024 med å skape enda mer LYSGLIMT, KUNNSKAP og HÅP til kreftsaken!  

Barnas Jul 2023

Sykdom tar dessverre ikke ferie og julen er en sårbar tid for mange. Barn som har kreft, har lange og tøffe dager både hjemme og på sykehus. 

Superselma-prosjektet inviterete hele Norge til å være med på vår landsomfattende juleaksjon «Barnas Jul

Vårt fremste mål er å tilpasse vår hjelp så godt som mulig, utfra pasientens tilstand, behov og ønske! 

Din hjelp bidro til å gjøre en stor forskjell for barn på sykehus, barn som var isolert hjemme, samt barnas søsken og pårørende.

Den største givergleden er naturlig nok før jul, men når julen er pakket ned og et nytt år er i gang, fylles avdelingene opp igjen av pasienter og pårørende. Stillheten etter julen føles tom og tung for mange. Derfor er vårt arbeid så viktig. Vi er der for pasientene, pårørende og helsepersonell 365 dager i året!

Pant for Lysglimt

Panter du én flaske, sparer du nok energi til å fulllade mobilen 70 ganger. Hvis panten for flasken din i tillegg kan skape Lysglimt til kreftsyke barn, er det liten tvil om at dette engasjerer!

Pant for Lysglimt er en enkel ordning som gjør det lettere for bedrifter, skoler og institusjoner å samle inn panteflasker og bokser. Det legges en pantesekk i en beholder og elever og ansatte fyller den med pant.

Bli med oss i 2024:

Vi håper du er med oss videre for å skape LYSGLIMT, KUNNSKAP og HÅP til kreftsaken i 2024! Mange trenger noe å se frem til. Det skaper HÅP. Et Lysglimt i en tøff tid, skaper håp og positiv energi. Det er viktig å ta vare på psykisk helse i en omfattende sykdomsprosess.  

Hvordan kan du bidra?

BLI FASTGIVER FOR BEDRIFT- TA KONTAKT FOR FAKTURA

Valgfritt beløp kan settes inn på konto 9858.05.13255- merket ønsket prosjekt 2024.