Technopolis gir Lysglimt!

Nok en gang sier vi «wow» og «takk for innsatsen!»

I forbindelse med Leiertakerdagen og Høstfesten som ble avholdt hos Technopolis 18.november, ble det solgt lodd til inntekt for Superselma-prosjektet.

Tekst: Marianne. S Kristiansen. Foto: Tommy Kristiansen

På få år har nærmere 200.000 kroner kommet inn til Superselma-prosjektet fra Techopolis og i år ga loddsalget 45.400 som skal skape Lysglimt til kreftsyke barn fremover.  

Technopolis er ekspert på kontorlokaler og leier ut effektive og fleksible kontorer omfattet av alt fra kontordesign til resepsjonstjenester, møteløsninger, restauranter og renhold. De holder til på Fornebu, like utenfor Oslo og er et av de raskest voksende arbeidsområdene i Stor-Oslo.

Tidligere har de gjennomført en auksjon på den populære Høstfesten til inntekt for Superselma-prosjektet. I år valgte de å gjøre noe nytt og solgte derfor lodd både i forkant og på selve dagen til privatpersoner og bedrifter. Flere av bedriftene som hadde stand denne dagen, hadde også egne aktiviteter til inntekt for saken!

Bærekraftig samarbeid!

Gjennom hele året bidrar Technopolis til Superselma-prosjektet. De har returbokser fra Superselma strategisk plassert rundt i bygget slik at leietagere og besøkende kan donere panten sin til å skape Lysglimt til kreftsyke barn. 

Samtidig er det flere firmaer som holder til på Technopolis som bidrar til saken. Mange kjøper returbokser til sine egne lokaler og bedriftenes støtter Superselma sine prosjekter året igjennom øker stadig. 

Superselma-prosjektet har hvert år en unik tur til Dyreparken for familier som har et barn med kreft; «Kaptein Sabeltann»-prosjektet og avslutter året med juleaksjonen «Barnas Jul», der det utbetales pengegaver til alle barneavdelingene før jul, samt deler ut gaver, leker og opplevelser til kreftrammede familier som er i en vanskelig livssituasjon. 

Takket være innsatsen og engasjementet fra Technopolis har fler og fler av deres leietagere blitt oppmerksom på og bedre kjent med Superselma- prosjektet.  

Fler og fler donerer bidrag til våre prosjekter, kjøper egne returpunkter og deltar på ulike fysiske aktiviteter for Team Superselma. 

PÅ VEGNE AV ALLE DE BARNA SOM FÅR ET LYSGLIMT, VIL VI SI TUSEN TAKK!

Bli med å støtte årets juleaksjon -Barnas Jul!

Hvordan kan du bidra?

GI DIN STØTTE FOR BEDRIFT- TA KONTAKT FOR FAKTURA