Alle gode ting er tre

Fysisk aktivitet, miljøbevissthet og samfunnsansvar er tre ting mange bedrifter tydelig viser gjennom sitt engasjement og samarbeid med Superselma-prosjektet.

Det at en bedrift engasjerer seg i en sak gjennom hele året, gjør noe med de ansattes tilknytning til prosjektet. Det skaper eierskap og større engasjement til saken når aktivitetene fordeles utover året, og ikke bare til jul.

Fysisk aktivitet, miljø og en god sak

Fysisk aktivitet, miljøbevissthet og samfunnsansvar er tre ting mange bedrifter i alle størrelser ønsker å være med på sammen med oss. Ikano Bank er en av våre største bidragsytere. Noe de tydelig viser gjennom sitt engasjement og samarbeid med Superselma-prosjektet. De er hovedsponsor til Superselmaløpet, de har deltatt i Holmenkollstafetten, de panter flasker og har har eget returpunkt i sine lokaler. I tillegg bidrar de årlig med betydelige midler til LYSGLIMT til kreftsyke barn.

Fysisk aktivitet

Mange bedrifter deltar i diverse løp, sykkelritt eller andre aktiviteter og ønsker å stå sammen som en gruppe og støtte en god sak samtidig. Vi har løpetrøyer og sykkeldrakter som mange bedrifter bestiller og bruker i denne sammenheng. Noen sykler Birken, andre løper Holmenkollstafetten, mens de fleste går tur eller jogger. De kjøper trøyer fra Team Superselma og har gjerne firmalogo på. Dette skaper samhold blant de ansatte og litt ekstra gøy å gjøre noe sammen som en gruppe. Det fører ofte til at flere kollegaer blir med på aktiviteter.

Miljø

Vi har en rekke små og store bedrifter som samler inn tomflasker til Superselma-prosjektet. De to år har vi fått inn over 600.000 kroner fra dette prosjektet. De tar vare på miljøet og skaper et bevisst forhold til kildesortering. Det er mange flotte ideer til hvordan dette kan gjennomføres i praksis. Mange har nå kjøpt Superselma sitt eget returpunkt på arbeidsplassen.

Støtt en god sak

Bedriftene bidrar gjerne til et konkret prosjekt hos oss eller med en avtalt årlig sum. De største donasjonene kommer gjerne til jul, men mange velger å støtte hele året igjennom, slik at de kan følge med på hvordan deres bidrag hjelper. Vi invitere ofte bedriftene til å bli med på utdelinger og dette synes de er gøy og skaper en større tilknytning til saken.

Våre mest kjente prosjekter er Kaptein Sabeltann og Barnas Jul, men daglig gir vi også LYSGLIMT til kreftsyke barn i hele landet, vi gleder voksne kreftpasienter som er i en vanskelig livssituasjon, vi tar vare på pårørende og vi gir betydelig midler til kompetanse til helsepersonell som jobber med kreft.

Vil DIN bedrift være med?

TA KONTAKT FOR Å STØTTE ET PROSJEKT ELLER  LAGE ET SAMARBEID