Fysisk aktivitet+en god sak

Fysisk aktivitet, miljøbevissthet og samfunnsansvar er tre ting mange bedrifter tydelig viser gjennom sitt engasjement og samarbeid med Superselma-prosjektet.

Det at en bedrift engasjerer seg i en sak gjennom hele året, gjør noe med de ansattes tilknytning til prosjektet. Det skaper eierskap og større engasjement til saken når aktivitetene fordeles utover året, og ikke bare til jul.

Alle god ting er tre

Fysisk aktivitet, miljøbevissthet og samfunnsansvar er tre ting mange bedrifter i alle størrelser ønsker å være med oss på å få til. Ikano Bank er en av våre største bidragsytere. Noe de tydelig viser gjennom sitt engasjement og samarbeid med Superselma-prosjektet.

Fysisk aktivitet

Mange bedrifter deltar i diverse løp, sykkelritt eller andre aktiviteter og ønsker å stå sammen som en gruppe og støtte en god sak samtidig. Vi har løpetrøyer og sykkeldrakter som mange bedrifter bestiller og bruker i denne sammenheng. Det skaper samhold blant de ansatte og litt ekstra gøy å gjøre noe sammen som en gruppe. Det fører ofte til at flere kollegaer blir med på aktiviteter. De fleste vil ha trykket sin firmalogo på klærne.

Miljø

Vi har en rekke små og store bedrifter som samler inn tomflasker til Superselma-prosjektet. I 2017 fikk vi inn over 200.000 kroner fra dette prosjektet. Det tar vare på miljøet og skaper et bevisst forhold til kildesortering. Det er mange flotte ideer til hvordan dette kan gjennomføres i praksis. Mange har egen returpunkter på arbeidsplassen, merket med Superselma-logo.

Samfunnsansvar

Bedriftene bidrar gjerne til et konkret prosjekt hos oss eller med en avtalt årlig sum. De største donasjonene kommer gjerne til jul, men mange velger å betal dette i begynnelsen av prat, slik at de året igjennom kan følge med på hvordan deres bidrag hjelper. Vi invitere ofte bedriftene til å bli med på utdelinger og dette synes de er gøy oh skaper en større tilknytning til saken.

Vil DIN bedrift være med?

TA KONTAKT MED OSS SÅ LAGER VI ET OPPLEGG