Vårt samarbeid med Ikano Bank!

Vi er stolte og ydmyke over å få samarbeide med Ikano Bank. Siden 2016 er vi blitt godt kjent og de har bidratt med godt over 530.000 kroner til vårt arbeid for kreftsaken!

Fysisk aktivitet, miljøbevissthet og samfunnsansvar er tre ting Ikano Bank tydelig viser gjennom sitt engasjement og samarbeid med Superselma-prosjektet

Ikano Bank skaper LYSGLIMT

Fysisk aktivitet er noe både Superselma-prosjektet og Ikano Bank setter høyt. Ikano har løpt for Superselma-prosjektet i Holmenkollstafetten og flere deltok på Superselmaløpet 2018. Felles sportslige aktiviteter styrker samhold og lagånd blant de ansatte, samtidig som bedriften tar helse på alvor. Å trene / løpe for en god sak, iført løpetrøyer fra Team Superselma, gir en ekstra dimensjon.

Da Superselma-løpet så dagens lys for første gang i 2018 var det helt naturlig for Ikano Bank å gå inn som hovedsamarbeidspartner. I tillegg til økonomisk støtte bidro banken med promotering i sine kanaler og ovenfor sine kunder. Ikano-ansatte var naturligvis også tilstede på selve løpet, både som deltakere og heiagjeng.

Det at en bedrift engasjerer seg i en sak gjennom hele året, gjør noe med de ansattes tilknytning til prosjektet som skaper lysglimt til kreftsyke barn over hel landet. Det skaper eierskap og større engasjement til saken når aktivitetene fordeles utover året, og ikke bare til jul.

 

530.000 + pant fra Ikano Bank

Takket være Ikano Bank sitt bidrag som hovedpartner i 2018, 2019 og 2020 får vi muligheten til å lage enda en flott aktivitetsdag som passer for alle. Superselmaløpet 20120 arrangeres for tredje år på rad. I år er datoen 19.september på Siraltoppen i Drammen.

Ikano Bank har de siste årene bidratt med totalt 530.000 kroner + noen tusen i pant til LYSGLIMT for kreftsyke barn. Når en bedrift bidrar med et så betydelig beløp gjør det virkelig en forskjell. Vi merker at de ansatte i Ikano Bank virkelig bryr seg og engasjerer seg i prosjektet.

Vi mottar daglig henvendelser fra pårørende til barn som trenger et lysglimt. Vi ønsker at det skal være en kort og enkel prosess og at innvilging og utdeling skal skje umiddelbart.  Det er en «service» vi brenner for. Vi synes ikke barna skal måtte vente fire uker på å få en sårt tiltrengt oppmuntring. Takket være støtte fra Ikano Bank har vi nå muligheten til å innvilge søknader fortløpende og hjelpe med det samme.

Eget returpunkt

Å tenke miljøhensyn og en god sak samtidig kan gjøre det enklere for ansatte i en bedrift å bli kvitt tomflasker, samtidig som at man viser samfunnsansvar. Ikano Bank har satt opp et eget returpunkt i sine lokaler.  Der kan de ansatte enkelt bli kvitt flaskene sine. Flaskene pantes, og pengene gis til Superselma–prosjektet.

 

Les mer om Ikano Bank

Vil din bedrift gjøre som IKANO?:

TA KONTAKT