Ikano Bank AS

Alle gode ting er tre! Fysisk aktivitet, miljøbevissthet og samfunnsansvar er tre ting Ikano Bank tydelig viser gjennom sitt engasjement og samarbeid med Superselma-prosjektet

Vi er stolte og ydmyke over å få samarbeide med Ikano Bank. De er et godt eksempel på en bedrift som virkelig bidrar helhetlig til en god sag og involverer sine ansatte i prosessen.

Ikano Banks engasjement

Det at en bedrift engasjerer seg i en sak gjennom hele året, gjør noe med de ansattes tilknytning til prosjektet. Det skaper eierskap og større engasjement til saken når aktivitetene fordeles utover året, og ikke bare til jul.

I mai 2017 deltok spreke ansatte fra Ikano Bank i Holmenkollstafetten. Slike aktiviteter gjør noe med samholdet blant de ansatte, samtidig som de tar helse på alvor. Når de i tillegg løper/trener for en god sak gir det en ekstra dimensjon. Iført løpetrøyer fra Team-Superselma bidro laget fra Ikano Bank til å gi lysglimt til kreftsyke barn. I år gjør de det igjen. I nye løpetrøyer fra Team Supeselma har de meldt seg på Holmenkollstafetten!

Hovedpartner til Superselmaløpet

Takket være Ikano Bank sitt bidrag som hovedpartner får vi muligheten til å lage en flott aktivitetsdag som passer for alle. Superselmaløpet 2018 arrangeres 22.septmeber i Siraltoppen i Drammen.

Ikano Bank ønsker også i 2018 å bidra til LYSGLIMT for kreftsyke barn. Når en bedrift bidrar med et så betydelig beløp gjør det virkelig en forskjell. Vi merker at de ansatte i Ikano Bank virkelig bryr seg og engasjerer seg i prosjektet. De startet med å gi 20.000 kroner til prosjektet i vår og besluttet i høst å støtte med 80.000 kroner til i 2017. I år utvider vi samarbeidet og Ikano støtter med betydelige midler. Dette synes vi er fantastisk. Vi sender en stor og ydmyk takk!

Da vi i 2017 fortalte Ikano Bank at vi ønsker oss en «pott» øremerket lysglimt, slik at vi fortløpende kan tildele og iverksette med én gang, var de ikke sene om å si JA! Lysglimtene deles fortløpende ut og presenteres på Superselma sin Facebook-side.

Flaskepant gir penger

Å tenke miljøhensyn og en god sak samtidig kan gjøre det enklere for ansatte i en bedrift å bli kvitt tomflasker, samtidig som at man viser samfunnsansvar’. Ikano Bank har satt opp et returpunkt i sine lokaler, som er merket med Superselma-prosjektet. Der kan de ansatte enkelt bli kvitt flaskene sine. Flaskene pantes, og pengene gis til Superselma–prosjektet.

Flasker_2

Les mer om Ikano Bank

Vil din bedrift gjøre som IKANO?:

TA KONTAKT GI EN GAVE SOM BEDRIFT