Ikano Bank skaper LYSGLIMT!

Vi er stolte og ydmyke over å få samarbeide med Ikano Bank. Siden 2016 har de bidratt med over 900.000 kroner til vårt arbeid for kreftsaken!

Fysisk aktivitet, miljøbevissthet og samfunnsansvar er tre ting Ikano Bank tydelig viser gjennom sitt engasjement og samarbeid med Superselma-prosjektet

Snart 1 million til kreftsaken!

Ikano Bank har vært en god samarbeidspartner i flere år og har bidratt med over 900.000 til våre prosjekter! TUSEN TAKK!

Når en bedrift bidrar med så betydelig beløp gjør det virkelig en forskjell. Det at IKANO Bank AS har engasjerer seg i vårt arbeid over tid, gjør at de skaper tilknytning til Superselma-prosjektet og sammen har vi bidratt til å skape mange Lysglimt til kreftsyke barn.

Vi mottar daglig henvendelser fra pårørende til barn som trenger et Lysglimt. Vi ønsker at det skal være en kort og enkel prosess og at innvilging og utdeling skal skje umiddelbart. Takket være støtte fra Ikano Bank har vi muligheten til å innvilge søknader fortløpende og hjelpe med det samme.

Dette har IKANO BANK bidratt til:

Kjøp av returpunkt for pant

Innsamlet pant

Barnas Jul

Deltagelse og sponsormidler til Superselmaløpet

Kjøp av løpetrøyer

Deltagelse på Holmekollenstafetten og Superslemaløpet

Stått på stand på Social Day og solgt lodd på lykkehjul

Lysglimt til mange barnefamilier

Lysglimt til flere barneavdelinger

Satt inn dører på isolat på Sørlandet Sykehus for å få tilgang til uteareal

Eget returpunkt

Å tenke miljøhensyn og en god sak samtidig kan gjøre det enklere for ansatte i en bedrift å bli kvitt tomflasker, samtidig som at man viser samfunnsansvar. Ikano Bank har satt opp et eget returpunkt i sine lokaler.  Der kan de ansatte enkelt bli kvitt flaskene sine. Flaskene pantes og pengene gis til Superselma–prosjektet.

Les mer om Ikano Bank